Workshop Detox Yoga

Detox yoga zorgt voor een ontgiftend en herstellend effect op het lichaam. Specifieke ademhalingstechnieken en houdingen, zoals twist poses, ondersteunen je lichaam om afvalstoffen goed af te voeren. Zo kom je meer in evenwicht.

In deze workshop werken we specifiek op organen van ons spijsverteringsstelsel zodat ons systeem kan los laten wat we niet meer nodig hebben. We balanceren yang en yin houdingen en geven in het bijzonder aandacht aan maag en darmen, galblaas, lever, nier en blaas voor een reinigend en stimulerend effect. We combineren een zachte flow met een diepgaande verankering in de yin poses.

Deze les wordt begeleid door jullie yogaduo Annekatrien en Virginie samen. Achteraf genieten we van een deugddoend theemoment.

Ook zin om het nieuwe jaar positief in te zetten met deze zuiverende workshop? Van harte welkom!

 

Datum
Zondag 21 januari
9u30 tot 12u

Prijs
€35 per persoon

Programma
Welkom in de zaal vanaf 9u15
9u30-11u30 detox yoga
11u30 afsluiting en bijpraten met een theetje

Locatie
Vuurvlinder
Kwikstraat 39A – 3078 Everberg

Teacher
Yogaduo Virginie & Annekatrien

Schrijf je in voor deze workshop

Door op ‘verstuur’ te klikken ga je  akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Vuurvlinder Yoga, voor communicatie -en relatiebeheer. Meer info in ons privacybeleid.

Over de teachers

Annekatrien

Yoga teacher

Energie in beweging brengen, dat is mijn passie! Ik vind niets mooier dan jouw lichaam en geest in beweging te brengen op de mat en je thuis te laten komen bij jezelf. Die twinkel in je ogen of glimlach op je gezicht tijdens een yogales, daar doe ik het voor. Let’s make your soul blossom!

Virginie

Yoga teacher

Vanuit openheid, verbondenheid en persoonlijke bewegingsvrijheid ben ik je gids richting meer rust, zelfkennis, zelfbewustzijn én zelfzorg. Mijn missie is om jou fysiek & mentaal in beweging te brengen. 
Want jouw beweging draagt de verandering.

Scroll naar boven