Workshop Restorative Yoga

Restorative yoga is de yoga van diepe rust. Een yogavorm waarbij de nadruk ligt op ontspannen, ontprikkelen, verzachten & opladen.

Je lichaam wordt helemaal ondersteund en je voelt je volledig gedragen. Door het comfort ontstaat een diep gevoel van ontspanning.

Deze yogastijl is niet zo zeer een fysieke uitdaging. Loslaten en jezelf overgeven aan kalmte, rust en volledige aanwezigheid kan echter veel uitdagender zijn. Het gaat hier dus minder om ‘doen’ en meer om ‘zijn’. Om naar binnen te keren, lagen af te pellen en jezelf over te geven aan wie je écht bent.

Tijdens een workshop nemen we de tijd om te vertragen en langer in de houdingen te blijven. Zo activeren we ons para-sympathisch zenuwstelsel. Het systeem dat ons lichaam en ons brein laat rusten, herstellen en verwerken.

Je gaat met een diep ontspannen gevoel weer naar huis.

Deze workshop is toegankelijk voor ieder lichaam. Mensen met fysieke klachten, vermoeidheid of burn-out, … hebben hier alle baat bij.

Datum
Zondag 10 december
9u30 tot 12u

Prijs
€35 per persoon

Programma
Welkom in de zaal vanaf 9u15
9u30-11u30 Restorative Yoga
11u30-12u afsluiting en bijpraten met een theetje

Locatie
Vuurvlinder
Kwikstraat 39A – 3078 Everberg

Teacher
Gastdocent Pascale Donner

Schrijf je in voor deze workshop

Door op ‘verstuur’ te klikken ga je  akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Vuurvlinder Yoga, voor communicatie -en relatiebeheer. Meer info in ons privacybeleid.

Over de teachers

Pascale

Yoga teacher

Ik begeleid je graag in het vinden van rust. In het naar binnen keren en contact maken met jezelf. In het loslaten en wegzakken. Of je nu kiest voor een soft flow, een yin of restorative yoga, ervaar samen met mij het zalig effect van yoga. Want yoga doet iets met je.

Scroll naar boven