Mantra avond

Tijdens een mantra concert ervaar je een diep gevoel van verbondenheid met jezelf en alles om je heen. Het is een uitnodiging om jouw innerlijke wereld te vertalen naar klank. En een geweldige manier om emoties te ontgrendelen.

De trillingen van de mooie Sanskriet klanken oefenen een weldadige invloed uit op het lichaam. Woorden, die reeds duizenden jaren oud zijn, worden ervaren als zeer rustgevend, vreugdevol en helend. Ze brengen je geest in een meditatieve staat van zijn. Zingen of neuriën verlaagt je stressniveau.

Je kunt meezingen of luisteren en de klanken laten inwerken, je kiest wat jij fijn vindt. Er is geen voorkennis vereist en ook toonvast kunnen zingen is absoluut geen vereiste. Het gaat om de overgave en het plezier dat we beleven door samen klank te creëren. Het groepsgebeuren versterkt de magie en laat de jouw stem opgaan in het geheel.

Datum

Vrijdag 23 februari
20u tot 22u

Prijs
€35 per persoon

Programma
Welkom in de zaal vanaf 19u45

20u00-21u30 Mantra avond
21u30-22u afsluiting en bijpraten met een theetje

Locatie
Vuurvlinder
Kwikstraat 39A – 3078 Everberg

Teacher
Begeleiding met zang en gitaar door Veerle Hollevoet.
Voor elke mantra is er een korte uitleg. Je krijgt de teksten op papier.

Schrijf je in voor deze workshop

Door op ‘verstuur’ te klikken ga je  akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Vuurvlinder Yoga, voor communicatie -en relatiebeheer. Meer info in ons privacybeleid.

Over de teachers

Veerle

Yoga teacher

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart.
De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties, begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dansen en speelde in verschillende bands toen ze jong was. Veerle zingt reeds acht jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

Scroll naar boven