Workshop Duo Yoga

Alles is leuker met z’n twee. Daarom nemen we je tijdens deze workshop mee in duo. Met je partner, vriend of vriendin, zus of broer, ouder of kind, collega of kennis, of iemand anders die op dit moment dicht bij jou mag zijn.

Duo yoga is een mooie manier van verbinden. Het is leuk, speels, een tikkeltje uitdagend en ondersteunend tegelijkertijd. Het is een ontspannende manier om van alle voordelen van yoga voor lichaam en geest te genieten én van elkaars gezelschap!

De yoga houdingen in je duo zijn op elkaar afgestemd. Je ondersteunt en versterkt elkaar door de opbouw of symmetrie van de houdingen. Door elkaar te helpen, ga je dieper in yogaposes die je anders alleen zou doen. Je combineert balans, evenwicht en focus in een gemeenschappelijke geheel.

Duo Yoga kan perfect voor beginners maar ook als je al ervaring hebt met yoga is de workshop nog steeds leuk om te doen en om je practise te verdiepen.

Datum
Zondag 25 september

Prijs
€35 per persoon

Programma
Welkom in de zaal vanaf 9u15
9u30-11u30 duo yoga
11u30-12u afsluiting en bijpraten met een theetje

Locatie
Vuurvlinder
Kwikstraat 39A – 3078 Everberg

Teacher
Yogaduo Virginie & Annekatrien

Schrijf je in voor deze workshop

Door op ‘verstuur’ te klikken ga je  akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Vuurvlinder Yoga, voor communicatie -en relatiebeheer. Meer info in ons privacybeleid.

Scroll naar boven